2016-10-21 01:16:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ingerültebb lehet a szokásosnál

Napi horoszkóp október 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Egy elhibázott lépés alaposan megrendítheti az anyagi biztonságát. Ne hallgasson olyan információkra, amelyek igazságáról nem győződött meg száz százalékosan! A Merkúr még a Mérleg jegyében áll, ez érdekes találkozásokban részesíti önt, talán a szerelem is beköszönthet az életébe.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Legyen kritikus és szemfüles, ha valamiben nem biztos, inkább kérdezzen rá kétszer is. Ne hagyja, hogy becsapják! Este szüksége lesz a párja közelségére, most ő az, aki igazán meg tudja nyugtatni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Nehéz napra számíthat. Minden vontatottan halad, és csak a legszükségesebbeket sikerül elvégeznie. Egy társaságban megismerkedik valakivel, akinek rendkívül vonzó az egyénisége. Önnek kell eldöntenie, akarja-e, hogy folytatódjon az ismerkedés...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy munkahelyi konfliktusban senki sem akar engedni, mindenki csak a saját igazát bizonygatja. Önnek kell igazságot tennie a kérdésben, ne bújjon ki alóla! Estére baráti meghívást kap, fogadja el, remekül fog szórakozni, és megnyugszik egy kicsit.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Fáradtnak és kimerültnek érzi magát. Ma ne foglalkozzon nagyobb üzletekkel, bevásárlásokkal sem. Mielőtt egy fillért is kiadna, alaposan vizsgálja meg, biztos jó minőségű árut vásárol-e. A banki ügyletek során is legyen óvatos!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ingerültebb lehet a szokásosnál. Az bosszantja, hogy ennek okát saját maga sem tudja. Várjon, míg maguktól megoldódnak a problémák, ne akarjon mindennel egyedül végezni. Este boldog lesz, amikor végre vége lesz a munkaidőnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ne írjon alá fontos szerződéseket, és ne is költsön többet, mint amennyit nagyon muszáj! Akár a magánéletében, akár a munkahelyén konfliktusokra számíthat, heves vitákra és hatalmi harcokra. Most valóban „kötélidegekre" van szüksége.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne hozzon elsietett döntéseket, fontolja meg jól, mielőtt valami új dologba kezdene! Lassítson a tempón, akkor jól tud előre haladni. A feladataihoz olyan társat talál, akivel meg tudja beszélni a részleteket.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Beszélgetései, tárgyalásai során nagyon oda kell figyelnie, mert félreérthet valamit, és könnyen előfordulhat az is, hogy valaki szánt szándékkal becsapja.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az ön számára kedvezően alakulnak a dolgok. Most már azon gondolkodjék, hogy mihez kezd a nagy lehetőséggel, hogyan használja ki azt. Döntést várnak öntől.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne üsse az orrát más dolgába, csak azzal foglalkozzon, ami önre tartozik. Ha nem így tesz, kellemetlen helyzetbe sodorhatja magát, esetleg megsérthet valakit, és kénytelen lesz bocsánatot kérni.

Halak: II. 19. - III. 20.
A párkapcsolatában féltékenység mérgezi a hangulatot. Nem sok esély van arra, hogy sikerüljön harmóniát teremtenie. Legyen kész a nehéz helyzeteket is vállalni, őszinteséggel sokat javíthat a kapcsolatán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: